Moje BMW historie není tak dlouhá,
vždycky jsem chtěl auto se zadním náhonem, přišlo mi řízení jednodušší jak předokolky, tenkrát jsem se rozhodoval mezi Alfou a BMW, kamarád měl několik AR,tak jsem byl spíše nakloněn k AR, nicméně náhoda tomu chtěla,že jsem koupil BMW.. jako 1.moje vlastní auto byla E12 518 r.1978, měl jsem ji dva roky od r.1993, spolu s ní jsem dostal komplet druhé auto bez motoru, tenkrát jsem nevěděl co s tím, tak šlo do šrotu..kdybych tenkrát věděl co dnes..
Pak jsem vystřídal několik E34- 520i 1990, 525i 1995, 525iT 1996 a teď E39 530i 2003
Jak jsem se dostal k 6er..? Někdy v r. 2003 jsem se dozvěděl o bmwklubu, tenkrát byl pro mě problém dostat se k internetu, tak jsme navštěvoval klub jen jako anonim a občas, tam jsem se posléze registroval někdy v r.2004, kdy byl pro mě Net dostupnější a stal se člen klubu.. Musím říci, že do té doby jsem o existenci 6er vůbec nevěděl a historii BMW znal jen sporadicky, postupem času při pročítání fora jsem narazil i na tema o 6er s fotkama, musím říci, že do té doby jsem hezčí káru neviděl, no prostě láska na první pohled.. Nicméně jsem to nijak neřešil a i když se mi E24 líbila, tak zase nebyla dostupná po finanční stránce.. Už ani nevím přesně jak to bylo, chtěl jsem koupit E39, měl jsem nachystný peníze, ale nic kloudnýho nebylo k mání, sice jsem měl v nerku jednu v Brně, ale byla cenově nedostupná..
Při brouzdání po mobile.de jsem narazil na jednu dle fotek pěknou 635ku, pak na další, byly kousek od Rozvadova, tak jsem se domluvil s Jawákem a vyrazili jsme na Deutschland.. Nkonec jsme v Německu objezdily 4 šestky a až ta poslední vypadala slušně, tak jsem ji vzal, to bylo v r.04/2007, v květnu jsem s ní byl na sraze ve V.Mýtě..
Docela zajímavé pro mě bylo, že hned druhý den, co jsem 6er dovezl slevnili v Brně tu E39, kterou jsem měl vyhlídnutou, na cenu která byla pro mě zajímavá, tak se stalo,že jsem ji koupil taky a v tu chvíli jsem měl 3 BMW..
Při dalším brouzdání po mobile.de jsem narazil na M635CSi, kterou jsem vyhlížel pro mojeho kamaráda, ale nakonec to dopalo tak,že jsem ji koupil já, v r. 06/2008, a zase jsem měl 3BMW.. Bohužel 635CSi musela uvolnit místo M6, vic jak dvě auta prozatím mít nemůžu, nejsou prostory a havně peníze..však to jistě znáte..
A to je tak ve skratce vše.. do budoucna bych rád ještě pořídil E12ku jako vzpomínku na mládí..