Šestka i její majitel se duševně připravují na výměnu čepu díky kterému je vůle v řízení. Dále výměnu zadní nápravy z novější šestky kvúli lepší dostupnosti samosvorných differenciálů. Chybí nám pár plastíků v interiéru a samosřejmě pořádný lak...
Moje šestka přijela dneska z lakovny. Mám co dělat, abych to do srazu stihnul.Nemá někdo zájem si udělat brigádičku?
BMW 635 csi Alpineweis II-Bílá perla
BMW 635 csi agónie na díly
BMW 635 csi anglán- ještě nevím so s ní
BMW 530d Touring-užitkové vozidlo pic-up
E21 stojí ve frontě
lyon667 píše:To jsi z 1A stavu musel nutne udelat 1A+ ?
irko. píše:Moje šestka přijela dneska z lakovny. Mám co dělat, abych to do srazu stihnul.Nemá někdo zájem si udělat brigádičku?
1A+++
E21 stojí ve frontě
Už mám namontovaný zadní světla,zámky a těsnění.Zítra mi přijdou mistři natáhnout stropnici(novou-koženou)
E21 stojí ve frontě
E21 stojí ve frontě
E21 stojí ve frontě
E21 stojí ve frontě
Dneska byl odpočinkový den a návštěva u klubového mechanika, ale zítra to zase rozjedem. večer bude opět foto.
E21 stojí ve frontě
Ahojte, moja M635CSI čaká na novú spojku, uloženie kardanu a na elektróny bbs RS 17, 2 ks 9,5 a 2 ks 8,5, ktoré som vydražil na ebay. Mimochodom, dúfam, ze sa dostanem na zraz do Buchlovíc. Sú niekde pri Brne. To mám zo Slovenska na skok.
Kuko píše:Ahojte, moja M635CSI čaká na novú spojku, uloženie kardanu a na elektróny bbs RS 17, 2 ks 9,5 a 2 ks 8,5, ktoré som vydražil na ebay. Mimochodom, dúfam, ze sa dostanem na zraz do Buchlovíc. Sú niekde pri Brne. To mám zo Slovenska na skok.
Budeme se těšit
E21 stojí ve frontě
to sis maknul a i prijel,ani jsem ti to nepochvalil,je ted super,moje sestky to ceka a tise zavidi,Alpinu b9 jsem stale po nehode neudelal, ale uz se chystam,650 jezdi super ale s mizernym lakem,633 Gottova je jiz skoro dostrojena,chybi udelat vnitrek,vyfuk a zprovoznit,6 Alpina b7turbo je komplet vystrojena pred renovaci,628csi jsem prenechal Pavlovi a uz na ni maka,635 csi aut je nepojizdna,rozkradena a nevim jestli ji budu zprovoznovat(?),ale nenudim se.
Já se přiznám, že moje šestka od Mýta chrápe, nějak prostě není čas. A v garáži přitom čeká vodní pumpa, termostat, nějaká těsněníčka.... Holt jsem teď musel trochu oprašovat auto na denní ježdění.